22 aprilie 2009

Transilvania

3 comentarii:

Marinela spunea...

Hristos a inviat!
Da` pune si tu un comentariu pentru cei nestiutori (asa ca mine care "mi-s di la Moldova" si nu cunosc Transilvania asa ca tine). Unde ai gasit minunatia asta?
Numai bine si sanatate multa tie si familiei tale!

Adrian Hatos spunea...

Asta-i una dintre minunatiile ascunse. O banala biserica evanghelica, construita prin sec. 14. O gasesti pe un deal din Herina, un sat din Bistrita-N.
Mersi de urari, la fel si tie si familiei!

mariuscruceru spunea...

Sînteţi orădean? Vă invităm la un concert de Lăută renascentistă, instrumentul care apare cel mai des în mîinile îngerilor în iconografia religioasă medievală, instrumentul la care “s-au convertit” Sting și Jan Akkerman.

Concertul va avea loc luni, 22 iunie, la ora 18.00, în Capela Mare a Universităţii Emanuel din Oradea, ora 18.00, (vis-a-vis de Selgros).

Va concerta Caius Hera, lutenist timişorean, unul dintre puţinii lutenişti români, care s-a perfecţionat la Schola Cantorum Basiliensis. Caius Hera cîntă la lăută barocă, vihuela, lăută renascentistă, viola da gamba. Instrumentele pe care cîntă sînt construite de Gyorgy Lorinczi, unul dintre puținii luthieri care construiește lăute.

Intrarea este liberă!

Vă aşteptăm cu drag!

Dacă acest mesaj este considerat invaziv, nedorit, spamant, vă cerem scuze!

http://mariuscruceru.ro/2009/06/15/de-pus-in-agenda-concert-caius-hera-la-oradea/